Babagan awake dhewe

Ningbo New Rising electromechanical Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2016, kang mantan iku Ningbo Xinxin Magnets Factory ditemokaké ing taun 1996, dumunung ing Ningbo China, punika Supplier profesional saka wesi sembrani permanen. Our company ngeyel wong-oriented, tujuan pasar-, kualitas-oriented lan layanan-oriented; kita goal kanggo tuwuh karo Staff bebarengan kita, lan berkembang kanthi kita pelanggan bebarengan ...

Pelanggan kita