за нас

Ningbo нова зголемувањето Електромеханички копродукции, Ltd е основана во 2016 година, кој е поранешен Ningbo Xinxin Магнети Фабрика пронајден во 1996 година, кој се наоѓа во Ningbo Кина, е професионална снабдувач на постојана магнети. Нашата компанија инсистира на луѓето-ориентирана, пазарно-ориентирани, квалитет ориентиран и сервисно ориентирана; нашата цел е да расте заедно со нашите вработени, и да се развие со нашите клиенти заедно ...

нашите клиенти