Rreth nesh

Ningbo New Rising elektromekanike Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2016, i cili është ish-Ningbo Xinxin Magnet Fabrika gjendet në 1996, të vendosura në Ningbo Kinë, është një furnizues profesional të magnete të përhershëm. Kompania jonë këmbëngul njerëz të orientuar, të orientuar nga tregu, cilësi më të orientuar dhe të orientuar drejt shërbimit; Qëllimi ynë është që të rritet me të së bashku stafin tonë, dhe të zhvillojnë me klientët tanë së bashku ...

Klientët tanë