Tentang Kami

Ningbo Anyar rising Electromechanical Co., Ltd. didirikan dina 2016, anu urut téh Ningbo Xinxin magnet Kilang kitu kapanggih dina 1996, ayana di Ningbo Cina, nyaéta supplier profésional magnet permanen. parusahaan urang insists jalma-berorientasi, berorientasi pasar-, kualitas-berorientasi sarta jasa-berorientasi; Tujuanana kami geus tumuwuh kalawan staf babarengan urang, sarta ngamekarkeun jeung konsumén urang babarengan ...

Konsumén kami